Voetreflexmassage Alkmaar

Wat is voetreflexmassage?

De voeten zijn een heel belangrijk onderdeel in het menselijke lichaam. Onderzoek heeft uitgewezen dat symptomen van stress of slecht werkende organen zich uitten in de voeten. De voeten gaan pijnlijk aanvoelen omdat de doorstroming van energie (bloed en lymfevocht) worden geblokkeerd en afvalstoffen lastiger af te voeren zijn. Hierdoor hoopt alles zich op in de voeten wat uiteindelijk een pijnlijk gevoel geeft of een verminderde evenwichtstoestand.

Hoe werkt een voetreflexmassage?

Voetreflexmassage, ook wel voetreflexologie genoemd, is een methode tot het stimuleren van de reflexen en de drukpunten in de voeten (voetreflexzones). Op deze manier zullen in het lichaam reacties opgewekt worden die een gevoel van ontspanning geven of terugkeer van de evenwichtstoestand. Met deze voetreflex behandeling  zal het zelf genezende vermogen van het lichaam worden gestimuleerd.

Voetreflexmassage Alkmaar
voetreflexmassage

Waarom een voetreflexmassage?

Een voetreflexmassage biedt vele voordelen. Naast het heerlijke ontspannende gevoel en  het momentje voor jezelf zijn er nog veel meer bijkomende voordelen zoals
  • Verminderen van stress
  • Verbeterd de doorbloeding
  •  Zorgt voor snellere afvoer van afvalstoffen
  • Kan preventief helpen bij klachten
Tijdens de behandeling maak ik gebruik van speciale hand en vingertechnieken om deze reacties in het lichaam op te roepen. Je zal al snel het fijne gevoel ervaren van deze massage.
Voetzorgen Voet massage
Voetzorgen Voetreflex behandeling
Voetzorgen Voetreflexmassage

Is een voetreflexmassage voor iedereen geschikt?

Ja, deze behandeling is voor iedereen geschikt. Van jong tot oud en of u nou wel of geen gezondheidsklachten heeft. We bespreken voor de start van de behandeling uw wensen, eventuele klachten en dan maken we een behandelplan waar we mee aan de slag gaan. U zult na de eerste behandeling al snel merken wat dit voor u doet.

Welke klachten kunnen worden verminderd bij een voetreflexmassage?

Een voetreflexmassage kan helpen bij de volgende klachten of problemen

  • Hoofdpijnklachten
  • Vermoeidheid
  •  Stress
  • Ademhalingsproblemen
  • Evenwichtstoornis
Pedicure Alkmaar

Voetreflex massage kosten

Een behandeling duurt gemiddeld 30 minuten. Tijdens deze behandeling ga ik op zoek naar uw drukpunten en zal ik deze met speciale technieken masseren. 

Voetreflexmassage

€35

De voetreflex behandeling bestaat ui:

Intake gesprek

Behandeling van 30 minuten

Gebruik Producten

Waarom kiest u voor Voetzorgen?

Gediplomeerd Pedicure

Voetzorgen is sinds 2015 gediplomeerd pedicure en aangesloten bij ProVoet.

Alkmaar e.o

Voetzorgen is werkzaam In een straal van 15km rondom Alkmaar en met zeer ruime werktijden.

Behandeling bij u thuis

Geen gedoe met parkeren of vervoer. Voetzorgen komt graag bij u thuis, ongeacht welke behandeling.

prijs per behandeling

Voetzorgen werkt niet met uurtarieven of toeslagen. 1 prijs per behandeling, ongeacht de duur.

U kunt bij Voetzorgen ook terecht voor andere behandelingen. Kies bijvoorbeeld uit:

Voetzorgen biedt niet alleen voet reflexmassage in Alkmaar aan.  Ik bezoek ook de regio , Heerhugowaard, Schagen, Bergen, Heiloo, Limmen, Castricum, Langedijk, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude, Oudkarspel, Broek op Langedijk. Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. Voetzorgen komt voor alle behandelingen bij uw thuis. Dat is wel zo gemakkelijk. U hoeft dus nergens naar toe te komen, te parkeren etc. Iemand een behandeling kado geven kan ook. Stuur een berichtje en ik maak graag een waardebon voor u zodat u deze kan geven aan vrienden, familie of kennissen. Zo heeft u iets leuks om te geven en heeft diegene een heerlijke behandeling in het vooruitzicht.

Gelukkig ontdekken ook steeds meer mannen een voetreflexmassage. Dus wilt u eens uw man, vriend of kennis verrassen, geef hem dan ook een waardebon voor een heerlijke behandeling. 

Eventueel kunt u ook een voetreflexmassage combineren met andere behandelingen zoals een spa pedicure of een normale pedicure. Informeer gerust naar de speciale tarieven hiervoor.