Ambulante Pedicure Alkmaar

Voetzorgen is de pedicure specialist van Alkmaar.

Uw voeten hebben het  elke dag zwaar te verduren. U staat er immers de hele dag op en worden dus de hele dag belast. Hoe fijn is het om zo nu en dan uw voeten de aandacht te geven die zij verdienen?

Een professionele pedicure kan u daarbij helpen. Voetzorgen biedt als dé pedicure specialist van Alkmaar diverse behandelingen. Zo kunt u terecht voor het verwijderen van eelt, kalknagels maar ook een heerlijke voetmassage. Klik hier voor de diverse pedicure behandelingen.

Een behandeling begint altijd eerst met een uitgebreide voetanalyse. Vanuit hier bepalen we samen een behandelplan en bespreken we uw wensen. Mijn advies is om 1x in de 6 weken een behandeling te nemen.

Eelt Droge Voeten Voetzorgen

Voetzorgen komt bij u thuis

Het grote voordeel van Voetzorgen is dat ik gewoon bij u thuiskom. U hoeft dus niet ergens naar toe te komen, een parkeerplekje te zoeken of door wind en weer te fietsen. Zelfs als uw kinderen thuis zijn kan de pedicure behandeling gewoon doorgaan. Al mijn apparatuur is zeer mobiel, compact en daarom kunnen we dus overal in uw huis behandelen. 

Ik werk met zeer ruime tijden dus ook na uw werk kan ik gewoon langskomen. Na de behandeling kunt u dus lekker ontspannen blijven zitten en nagenieten. 

Voetzorgen is de ambulant pedicure specialist van Alkmaar en omstreken. Stuur een berichtje en ik neem snel contact op om een afspraak in te plannen.

Waar bestaat de pedicure behandeling uit?

Analyse van de voeten

Voor elke behandeling starten we met een uitgebreide analyse van de voeten. Hierna stellen we het behandelplan op en bespreken we de wensen

verwijderen likdoorns

Last van likdoorns? Geen probleem. De behandelingen die ik geef zorgen ervoor dat deze snelle verleden tijd zijn.

Knippen van de nagels

De nagels krijgen speciale aandacht en zal ik goed knippen en verzorgen. De nagels zullen netjes geknipt worden en gevijld.

behandelen ingegroeide teennagels

Een pijnlijk iets maar niet iets wat altijd aanwezig hoeft te zijn. Ik kan je helpen bij dit probleem en zal ervoor zorgen dat je snel weer pijnvrij bent

Overtollig eelt verwijderen

Met een speciale techniek behandel ik het eelt waardoor je binnen enkele behandelingen weer heerlijke zachte voetjes zal krijgen.

Verzorgen van de nagelriemen

Vaak vergeten maar minstens net zo belangrijk zijn de nagelriemen. Ik verzorg en behandel ze uitvoerig en je zal zeker het verschil merken

Frezen en Polijsten van de
nagels

De finishing touch van de nagels. Na het knippen en vijlen zal ik ze nogmaals frezen en polijsten totdat ze weer netjes glimmen.

Scrubben en masseren van de voeten

Als laatste krijgen je voeten een heerlijke scrub behandeling en zal ik ze fijn masseren. Doe je ogen lekker dicht en geniet van deze behandeling.

Pedicure Alkmaar Voetzorgen
Pedicure Kalknagels Alkmaar
Eelt verwijderen Pedicure Alkmaar Voetzorgen

Voetzorgen werkt alleen met de beste voetverzorgingsproducten

Voetzorgen werkt met de best bekroonde producten zoals Mykored en Camillen. Beide merken worden aanbevolen door zowel onze branche vereniging als door de specialisten. Mykored kan uitstekend gebruikt worden bij een behandeling voor voetschimmel. Camillen is een hoogstaande voetenbalsem die uw voeten heerlijk verfrist en verjongt.  Ik kan beide producten gebruiken tijdens de behandelingen maar u kunt deze natuurlijk ook bij mij direct aanschaffen zodat u deze thuis zelf ook kan gebruiken. Uw voetverzorging thuis was nog nooit zo fijn en comfortabel geweest.

 

Camillen Mykored Voetzorgen

Kies je pedicure behandeling

Alle genoemde prijzen zijn per behandeling.

Pedicure

€37,50

Behandeling +- 45min

Nagels knippen

Eelt verwijderen

Likdoorn behandeling

Kloven behandeling

Deel behandeling

€25

Behandeling +- 25min

Likdoorn behandeling

Kloven behandeling

.

.

Nagels lakken

€5

Alleen i.c.m. pedicure behandeling

Nagels lakken

.

.

.

Waarom Voetzorgen?

Gediplomeerd Pedicure

Voetzorgen is sinds 2015 gediplomeerd pedicure en aangesloten bij ProVoet.

Alkmaar e.o

Voetzorgen is werkzaam In een straal van 15km rondom Alkmaar en met zeer ruime werktijden.

Pedicure aan huis

Geen gedoe met parkeren of vervoer. Voetzorgen komt graag bij u thuis, ongeacht welke behandeling.

prijs per behandeling

Voetzorgen werkt niet met uurtarieven of toeslagen. 1 prijs per behandeling, ongeacht de duur.

U kunt bij Voetzorgen ook terecht voor andere behandelingen. Kies bijvoorbeeld uit:

Voetzorgen biedt niet alleen pedicure in Alkmaar aan.  Ik bezoek ook de regio , Heerhugowaard, Schagen, Bergen, Heiloo, Limmen, Castricum, Langedijk, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude, Oudkarspel, Broek op Langedijk. Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. Voetzorgen komt voor alle behandelingen bij uw thuis. Dat is wel zo gemakkelijk. U hoeft dus nergens naar toe te komen, te parkeren etc. Iemand een behandeling kado geven kan ook. Stuur een berichtje en ik maak graag een waardebon voor u zodat u deze kan geven aan vrienden, familie of kennissen. Zo heeft u iets leuks om te geven en heeft diegene een heerlijke behandeling in het vooruitzicht.