Spa Pedicure,
de ultieme voetverzorging

Wat is een Spa Pedicure?

Geniet ultiem met deze hele fijne voetspa behandeling. Deze behandeling bestaat uit een basis pedicure behandeling en als extra een heerlijk voetenbad, peeling en uitgebreide voetmassage.  Deze heerlijke voetverzorging is 1 van de meest geboekte behandelingen en na afloop wandelt u weer verfrist en energiek naar buiten!

Hoe werkt een Spa Pedicure?

De behandeling is een cosmetische voetverzorging. We starten eerst met een uitgebreide pedicure behandeling waarbij eelt verwijderen, nagels verzorgen, evt likdoorns en kloven. Hierna krijgt u een uitgebreide voet spa en behandel ik de nagelriemen met oliën. De behandeling maakt uw voeten zachter, gladder en zorgt tevens voor een ontspannende werking

Spa pedicure schuimbad
voetmassage olie voetzorgen

Waarom een Spa Pedicure?

Deze heerlijke voet spa behandeling biedt vele voordelen. Naast het heerlijke ontspannende gevoel en  het momentje voor jezelf zijn er nog veel meer bijkomende voordelen zoals
  • Verminderen van stress
  • Verbeterd de doorbloeding
  •  Zorgt voor snellere afvoer van afvalstoffen
  • Vermindert pijnlijke voeten

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van speciale oliën en massage technieken. Hierdoor zal je al snel het fijne gevoel ervaren van deze voetbehandeling.

voetverzorging voetzorgen
Voetmassage pedicure alkmaar
voetspa attributen voetzorgen

Wat kost deze heerlijke behandeling ?

Een voetverzorgingsbehandeling duurt gemiddeld 75 minuten. U krijgt dan de basis pedicure behandeling, een voetenbad, peeling en voetmassage. Het ultieme voetverzorgingspakket. 

complete behandeling

€55

Behandeling +- 75min

Basis Pedicure Behandeling

Voetenbad

Peeling

Voetmassage

Waarom kiest u voor Voetzorgen?

Gediplomeerd Pedicure

Voetzorgen is sinds 2015 gediplomeerd pedicure en aangesloten bij ProVoet.

Alkmaar e.o

Voetzorgen is werkzaam In een straal van 15km rondom Alkmaar en met zeer ruime werktijden.

Behandeling bij u thuis

Geen gedoe met parkeren of vervoer. Voetzorgen komt graag bij u thuis, ongeacht welke behandeling.

prijs per behandeling

Voetzorgen werkt niet met uurtarieven of toeslagen. 1 prijs per behandeling, ongeacht de duur.

U kunt bij Voetzorgen ook terecht voor andere behandelingen. Kies bijvoorbeeld uit:

Voetzorgen biedt niet alleen voetverzorging behandelingen in Alkmaar aan.  Ik bezoek ook de regio Heerhugowaard, Schagen, Bergen, Heiloo, Limmen, Castricum, Langedijk, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude, Oudkarspel, Broek op Langedijk. Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. Voetzorgen komt voor alle behandelingen bij uw thuis. Dat is wel zo gemakkelijk. U hoeft dus nergens naar toe te komen, te parkeren etc. Iemand een behandeling kado geven kan ook. Stuur een berichtje en ik maak graag een waardebon voor u zodat u deze kan geven aan vrienden, familie of kennissen. Zo heeft u iets leuks om te geven en heeft diegene een heerlijke behandeling in het vooruitzicht. 

Gelukkig ontdekken ook steeds meer mannen de voet spa. Dus wilt u eens uw man, vriend of kennis verrassen, geef hem dan ook een waardebon voor een heerlijke behandeling. 

Eventueel kunt u ook een voet spa combineren met andere behandelingen zoals een voetreflexmassage, nagels lakken etc. Informeer gerust naar de speciale tarieven hiervoor.